REVIEWS

Virry v.d. S.: ....het was TOP!....de muziek prachtig opgebouwd......iedereen over de streep....reuze enthousiast met elkaar.....een grandioos feest! Veel dank ook aan dj Dick!
Ingrid: Het was heerlijk om dj Aloes te vragen als dj op mijn 50ste verjaardag! Aan de hand van een aantal vragen van haar kant kon ik mijn eigen wensen goed duidelijk maken. Ook kon er op de avond zelf nog aangepast worden. Dj Aloes was onzichtbaar, zeer aanwezig. Op de juiste momenten zorgde ze voor de sfeer die ik graag met mijn vrienden wilde delen; levensvreugde en dankbaarheid. Het was een prachtige avond!
Mariette: Het bespreken van de muziek met dj Aloes is tijdens de voorbereiding al een feest. Anneloes is betrokken, zorgvuldig en professioneel. Op de feestavond hebben we heerlijk gedanst, en leuk dat zij tijdens het draaien ook contact maakt met de zaal.
Gonnie & Norbert: Hartelijk dank dat je zo'n fijne dj was op onze bruiloft. Wij hebben er met volle teugen van genoten en heerlijk gedanst. Ook hebben we van al onze vrienden en familie niets dan positieve reacties gehad over de muziek en de goede sfeer die jij bracht in het Beauforthuis.
Jacomijn Puite: Ik leerde DJ Aloes kennen op het Lustrumfeest van mijn koor, waar zij een fantastische avond verzorgde. En meteen wist ik het: ik wil haar graag als dj op mijn feest! Door haar goede vragen vooraf en haar intunen op het feest zelf, ging iedereen de dansvloer op. Ze heeft nu fans van 10 tot 80, dat is knap!
Anja, Margit en Paula: Drie vriendinnen met drie verschillende muziekstijlen. Geen punt voor dj Aloes. Dank voor een superfeest!
Frank ter Braak (organisator Eindhovendanst!): Lieve dj Aloes, wat heb je weer heerlijk gedraaid, heel heel heeeeel erg fijn dat je ons bij dit bijzondere buiten dansfeest hebt meegenomen met jouw muzikale reis de nacht in!
GV: DJ Aloes draait heerlijke muziek: om op te dansen en ook om naar te luisteren. Zij is 1 van mijn 4 favoriete djs van heel Nederland. Ik hoop nog vaak op haar muziek te mogen dansen.
GS: Als DJ Aloes draait dan ontstaat er een verhaal doorheen de avond. Een avontuur, een pad, een weg. Het komt ergens vandaan, gaat ergens naar toe en mondt in iets uit. En ergens daarin zit de kunst.
D&C: Ja wij genieten nog altijd na! Jij hebt echt fantastisch gedraaid, dat horen we ook terug van vrienden die de hele avond gedanst hebben. Het was echt zoals je vooraf gezegd had......op maat!
Dansnummer: